Доставка и начин на плащане

Доставки се извършват само на лица над 18 годишна възраст!

Доставката се извършва в рамките от 24 часа до 72 часа, след потвърждение по телефона от наш служител, изключение правят случайте, когато стоката я няма налична в нашите складове и се очаква доставка от външен склад.

За територията на гр.Пловдив, доставката е:

– При поръчки на стойност до 150.00 лв. с ДДС, доставката Ви е 9,99 лв. с ДДС. – Отнася се само за гр.Пловдив!

– При поръчки на стойност над 150 лв. с ДДС, доставката Ви е безплатна – Отнася се само за гр.Пловдив!

За територията на страната, извън гр.Пловдив:

Доставката се осъществява с куриерска фирма Еконт или Спиди за Ваша сметка на преференциялни цени, договорени с куриера.

Доставката се изпълнява според условията за доставка на куриерската фирма Еконт или Спиди.

Относно правилата за доставки на фирма Еконт за поръчки/доставки извън работно време, моля да да посетите следния линк https://www.econt.com/services/

Относно правилата за доставки на фирма Спиди за поръчки/доставки извън работно време, моля да да посетите следния линк https://www.speedy.bg/bg/

Цената на доставката е съобразно килограмите и обема на пратката и ще Ви бъде съобщена от наш служител.

I. Предмет:

1. Уеб сайтът предоставя на потребителя информация за продукти и възможност да закупува предлаганите в онлайн магазина стоки, чрез отправяне на заявка и заплащане на съответната продажна цена, при стриктно спазване от страна на потребителя на настоящите Общи условия и на действащото законодателство. Онлайн магазинът предоставя информация за предлаганите продукти и продажната цена, с включени всички данъци и такси, информация за начина на плащане и доставка.

II. Покупко-продажба:

2. Продавачът не гарантира наличността на поръчаните артикули. Продавачът си запазва правото да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на сайта по всяко време без уведомление. При невъзможност за изпълнение на задълженията си, поради причина, че не разполага със заявената за закупуване стока в наличност, продавачът, в рамките на 24 часа в работни дни след получаване на заявката за покупка, уведомява потребителя – чрез обаждане по телефон на посочения в регистрационния формуляр телефонен номер или чрез изпращане на съобщение на посочен от потребителя имейл – за изчерпването на стоката и за възможността да промени поръчката по свое желание.

3. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ПОИНТ 24-7 ЕООД , чрез www.point24-7.bg не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

4. Потребителят има възможност да извърши покупка на предлаганите от уеб сайта стоки след извършване на следните фактически действия:

– А. Направа на поръчка в онлайн магазина на уеб сайта: www.point24-7.bg

– Б. Връзка с търговеца може да бъде установена чрез:

— Телефон: +359 89944441

— Email адрес: point24seven@gmail.com

5. След подаване на поръчката към ПОИНТ 24-7 ЕООД чрез уеб сайта www.point24-7.bg потребителя ще получи обаждане или мейл, за да потвърди своето категорично желание за направената поръчка. Чрез този контакт потребителя ще получи информация за цената на продукта при промяна от страна на вноситела или производителя и точната сума за транспортни разходи.

6. Цената на всяка стока може да се променя динамично. Плащането на продуктите става по следния начин – плащане в брой на куриера при доставката; плащане по електронен път – при този случай продукта/поръчката/ се изпраща след като трансфера бъде отразен в нашата сметка.